Depilacija

Šećerna pasta

 

Šećer, voda i sok od limuna sastojci su šećerne paste koja se koristi za uklanjanje dlačica. Njezin sastav je potpuno prirodan, bez konzervansa, aditiva, ljepila i boje.

Dlačice tretirane šećernom pastom rastu rjeđe, svjetlije i mekše. Tijekom vremena, folikuli i korijen potpuno oslabi, što rezultira gotovo potpunim prestanakom rasta.

Posebno se preporuča za depilaciju osjetljivih područja kao što su bikini zona, ispod pazuha, lice i ruke, kao i osobama s osjetljivom kožom.

 

Vosak

 

Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije za trajnije rezultate.Vosak se pomoću patrona nanosi na kožu i odstranjuje trakama u suprotnom smjeru. Idealna metoda za sve one koji se žele brzo i efikasno riješiti dlačica

 

IPL

 

Delux IPL uređaj za trajno uklanjanje dlačica radi na principu intenzivnog pulsirajućeg svjetla koje djeluje na melanin, pigment koji dlačicama daje njihovu boju.

Nakon tretmana dlačice će nastaviti rasti, ali najkasnije za tri tjedna će početi otpadati. Učestalost tretmana ovisi o individualnim osobinama svakog klijenta te o dijelu tijela koje se tretira.

 

Razmak između 2 termina je minimalno 4 tjedna.

 

Prije i poslije tretmana:

 

– ne izlagati se suncu ili UV radijaciji ( solariju ) minimalno 15 dana prije tretmana i 15 dana nakon tretmana

 

– prije tretmana ne koristiti preparate za samotamnjenje

 

– najmanje 2 tjedna prije tretmana ne primjeniti nikakav postupak depilacije ( epilatori, vosak, šećerna pasta)

 

– ne izbjeljivati ili bojati dlačice tjedan dana prije tretmana